Foto i solnedgang

De siste dagene har jeg tatt utrolig mange bilder av sola, månen og fyret. I dag dukket det opp en ny fotograf som også ville ha bilde av fyr og solnedgang – det var skikkelig hyggelig:

20150208foto

Bildene mine kommer fortløpende inn i dette galleriet på Flickr. (Litt på etterskudd pr. 8. februar, men gi meg noen dager…)

2 kommentarer til “Foto i solnedgang

 1. Espen

  Som hobbyfotograf farter jeg litt rundt i landsdelen og tar bilder, soloppgang og nedgang gir flott lys og koselig stemning i bildene, dere kan se litt av mitt utvalg på nettsiden min http://www.hjettis.no

  Denne gangen var det fra Odderøya fyr jeg prøvde å få med meg en fin solnedgang med fyrlykten i forgrunnen, men jeg satt der kom Fyrbloggeren Lars Verket og ville forevige meg her på sin blogg. Dette er en nydelig plass her nede ved fyret hvor jeg har vært en gang tidligere og fotografert, kommer garantert tilbake.

  Svar
  1. fyret Innleggsforfatter

   Tusen takk for link Espen! (Og for modelljobbing!)
   Du er ikke alene om å sette pris på solnedgangene her nede. I desember er også soloppgangene fantastiske!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *