Kunstutstilling

Var nedom fyret etter lunsj, og de som har leid i september har laget kunstutstilling! Her var det mye til ettertanke.

20140929-_L8V5065

Dessverre var de montert med varierende kvalitet, så mange vil bli borte ved første kuling. Jeg har prøvd å ta bilde av de fleste, så du kan få en titt. Ellers anbefaler jeg selvsagt alle å ta turen nedom for å ta det nærmere i øyesyn.

IMG_3060

IMG_3061

IMG_3059

IMG_3055

IMG_3056

IMG_3060

IMG_3058

IMG_3057

IMG_3054

IMG_3055

IMG_3056

IMG_3052

IMG_3053

IMG_3051

IMG_3048

I september har fyret blitt leid ut til «Temporary academy», og bildene er nok et resultat av dette.

2 kommentarer til “Kunstutstilling

 1. André Tribbensee

  Hei. Så flott og takk for at du tok disse bilder og la dem ut her. De er resultat av en workshop under Temporary Academy, med billedkunstneren Tina Mareen Buddeberg samt 22 kunststudenter av ulik alder og bakgrunn. Det handlet blant annet om «å bli ett», for eks. med et sted der man befinner seg. Om å ikke se på miljøet som avskilt fra en selv men om å se på seg selv som en del av det. Studentene jobbet med dette i en uke, også i landskapet rund fyret, de tok blant annet visuelle uttrykk, performance og meditasjon i bruk og det du har funnet er spor og uttrykk etter dette. Du kan godt tenke deg at disse studenter fikk et nokså nært og personlig forhold til denne delen av Odderøya og at den betyr noen for dem framover.
  Håper at mange turgåere har oppdaget bildene og stedene og får med seg gode impulser. At stormen tar dem er på en måte en naturlig sak, det er det en storm gjerne gjør og stolpene er med vilje ikke støpt i betong. De er der bare midlertidige installasjoner, og de forsvinner etterhvert som vi selv også gjør, eller som tanker og minner.
  Mer informasjon om Temporary Academy og de ulike workshop, aksjoner, foredrag og seminarer se http://temporary-academy.blogspot.no eller
  http://www.facebook.com/temporaryacademy/timeline

  Vennlig hilsen, André Tribbensee

  Svar
  1. fyret Innleggsforfatter

   Takk for hilsen André!
   Det er artig å se på folk som går rundt og ser. Egentlig burde teksten din her stått i terrenget sammen med skiltene. Nå er avsender litt uklart, og noen tror det er jeg som har laget de… 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *