Nye geocache ved fyret

I går ble det synlig en nye geocache med navn «Odderøya fyr» – denne erstatter den tidligere nano-cachen, og nå er det plass til mange bytteting!

geo_odderoya

FTF (first to find) gikk samme dag (altså i går) til brukeren Nøstdahl, og han skrev følgende i loggen:

{ftf} takk til Lars for en fin joggings ned og opp bakken på en tirsdagskveld. leste først beskrivelsen når jeg kom hjem igjen. ble en 3 minutters ned og en 4 minutters opp igjen… fikk alikevel tid til å studere 2 plakater på tunet, likte godt den med «tenk på hvor mange som har stått der du står i dag» (muligens ikke helt riktig gjengitt i farta… håper ikke jeg vekte noen i forbifarta. så det var lys i fyrboligen. tror du har den fineste utsikten fra «fastlandet» i kristiansand. for å få bedre havutsikt må man nesten til grønningen, dog litt mer utilgjengelig utover vinteren der.
vedr utleggelsen, vi (jeg og pleiepike) stusset på plasseringen i forhold til den som kom tidligere i høst i nærområdet her.. men, en ekstra cache er alltid velkommen.
Takk igjen Lars for fin plassering, og ha en fin høst/vinter her.

Forklaringen på dette siste er altså at jeg foreslo å legge ut en større boks for eieren av den gamle, og da han hørte jeg skulle bo her i vinter kunne jeg overta stedet! Så nå er det bare å ta med bytteting folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *