Takk for nå

Leieperioden vår går ut i mars, så i dag har vi vasket og shinet på fyret. Vi håper selvsagt å komme tilbake, men er først og fremst kjempetakknemlig for muligheten til å bo på fyret i vinter – og for å kunne dele det med dere!

20150304juletre

20150304takk

Vi drar på ferie nå, men er tilbake i slutten av april. Hvis det da har ordnet seg slik at vi kan fortsette å bo i assistentboligen, så blir det nye økter med kanelsnurrer, arrangementer og annet gøy. Jeg tar gjerne i mot tips til hva dere vil skal skje på fyret!

Siden 30. september har det vært nesten 500 personer innom Odderøya fyr. Jeg har bakt godt over 300 kanelsnurrer, og det har vært forskjellige typer arrangementer. Boka jeg skrev i høst ble lansert på fyret. Naturvernforbundet arrangerte fortellerkurs, og i slutten av januar var det økofilosofi under tittelen «Himmeljorden». Muligheten er mange på dette flotte stedet!

Til sommeren feirer CKK 25-årsjubileum. Bragdøya-båten skal undersøke om den kan legge til ved brygga. I juli er det Tall Ship Race. Følg med!

20150304fyret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *