To besøk på en dag

I dag startet jeg dagen med å gå rundt øya. På ettermiddagen fikk jeg først besøk av Tor Bjarne, og han tok dette bildet av meg i lykta:

fyr_i_fyret

Så tok jeg et bilde selv også – av linsa og pærene:

fyrlykt_odderoya

Plutselig sto det et par i gangen jeg aldri hadde sett før. De så for seg at det var vafler her, men der måtte jeg dessverre skuffe de denne dagen. Men, jeg kunne by på omvisning i fyret. Det sa de ja til, og jammen skrev de ikke en hyggelig melding i gjesteboka også. Så i dag har jeg fått tre nye navn i boka!

2 kommentarer til “To besøk på en dag

  1. Tor Bjarne

    Takk for meg! Det var trivelig å treffe fyren i fyret. Du er en god mann, Lars. Tar gjerne turen innom igjen 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *